626 Views

Vandaag was het zover de benefiet dag voor Mestre Americano die in de favela’s van Salvador de kinderen daar onder andere capoeira les geeft. Hierdoor komen deze kinderen minder in aanraking met criminaliteit en het geeft ze meer eigenwaarde, waardoor ze uiteindelijk vaker hun school afmaken en wegkomen van het leven in de favela’s.

We hebben genoten van de ouders die enthousiast met de kinderen mee deden tijdens de benefietdag. We hebben sportiviteit en verbondenheid gezien. We hopen dat de ouders net zo hebben genoten als wij hebben gedaan.

Om geld in te zamelen was deelname vandaag niet gratis. En de afgelopen weken zijn al een hoop leden druk geweest om varkentjes te wassen. Met speciale boekjes kon men een vakje open krassen en hier achter zat een bedrag tussen de 50 cent en 3 euro verborgen.

Door de inzet van vandaag en de afgelopen weken hebben we een heel mooi bedrag van € 1139 op weten te halen met elkaar.

Dit bedrag zal geheel ten goede komen van het werk wat Mestre Americano verricht.

We danken iedereen die op wat voor een manier betrokken is geweest om dit doel te behalen. Want naast dat we vandaag een super leuke dag hebben gehad, en heerlijk fingerfood hebben kunnen delen met elkaar, hebben we een geweldig bedrag opgehaald. En daar mogen we met elkaar heel trots op zijn!

//cscapoeira.nl/wp-content/uploads/2023/07/logo_cscapoeira-white-150.png

Het spel van Capoeira is een swingende mix van dans, acrobatiek en zelfverdediging op opzwepende Braziliaanse muziek.

Meld je aan

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Nieuwsbrief